Т льки ти...

Алексей Краевой
Йде  дощ  за  вікном
Я  сумую  здається  він  стане  рікою
Ти  зараз  далеко
Але  в  моїх  мріях  ти  поруч  зі  мною
Як  би  мати  крила  у  небо  злетів  би
Шукаючи  погляд  ніжний  твій
Тебе  уявляю  заплющую  очі
Вії  до  вій     вії  до  вій ...

Повітря  вдихаю  холодне  й  багато
Мене  не  існує
Мій  сон  дуже  близько  вже  сонце  сідає
Ти  теж  десь  сумуєш
В  порожній  кімнаті  вже  вимкнуто  світло
Та  зникне  весь  звук
Тебе  обіймаю  торкаюсь  до  тебе
Руки  до  рук     руки  до  рук ...

А  знаєш  як  важко  коли  ти  далеко
Зірки  і  то  ближче
Несіть  мене  мрії  з’єднайте  ту  відстань
Вона  нам  навіщо
Дивлюсь  в  твої  очі  ти  хочеш  сказати
Що  я  тобі  люб
Вже  потім  розкажеш  а  зараз  торкаємся
Губи  до  губ     губи  до  губ ...