Прошу Господь дай сили воли

Екатерина Першакова
Прошу Господь дай сили волі
Не знати про гріховнеє життя,
Щоби навіки я лише з Тобою,
Своє святе Звіряла майбуття!

Щоб я не йшла дорогами кривими,
Які мене до горя приведуть,
А йшла Твоїм прямим єдиним,
Шляхом, що зветься Правди Путь!

Дай мені сили щоб горіти й зігріватись,
В твоєму вічному і праведнім сіянні.
Господь, прошу, не дай мені зірватись,
В гріховнеє Тобі протистояння!

Ми всі йдемо путями слизькимИ,
Не перші ми і будем не останні.
Але прошу, прошу Тебе прийми
Моє постійне й щире покаяння!