Гадала - опiкiв не буде

Вера Бондаренко-Михайлова
Гадала, опіків не буде,
А сталось - постріли у груди.
В сльозах душа стоїть під дахом
Вже не зліта у небо птахом.

Їй зимно навіть серед літа.
Вона байдужістю прибита.
Не відтерпа від болю серце.
Не всохни ж, почуття озерце!