Невже?

Вера Бондаренко-Михайлова
Невже не дожену тебе й до смерти?
Ти знов втікаєш у свої сузір'я.
Вже мої сльози градом,  що не стерти.
Твоя ж амбітність гірша від зневір'я.

У Господа є ліки від печалі.
Врятує  від найважчих серця травм.
Тож не лети у задалілі далі,
А повертайся в наш любові храм.