Роберт Геррик. H-199 На Лагга. Эпиграмма

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-199) На Лагга. Эпиграмма

За связь со шлюхой на свою беду
Кнутами Лагг был порот по суду.
Да, то блаженства у него, то боли:
Теперь и не поймёт, чего же боле.


Robert Herrick
199. Upon Luggs.  Epig.
 
Luggs, by the Condemnation of the Bench,
Was lately whipt for lying with a Wench.
Thus Paines and Pleasures turne by turne succeed:
He smarts at last, who do's not first take heed.