В пошуках вiчного

Владимир Фадеев
Безкрайність - твоя природа
В мовчанні твій голос чути
Але ти втрачаєш себе
Коли хочешь с кимось бути

Шукаєш чогось назовні
Примарам вдивляєшься в очі
Туманом , вони цілують
Твої прохолодні ночі

А ти все чекаєш на долю
В думках кольорових мариш
Безцінного часу ресурси
Безцільно чужинцям дариш

Народжуєш власні мрії
Які тільки можуть вбивати
Але тобі, що до цього
Ти ж хочеш когось - кохати

Кохати, бо так навчили
Кохати, бо то так треба
Кохати, бо ти нікчема
І в інших існує потреба

Вже смішно про це писати
Та трохи є сум від того
Що в пошуках чогось вічного
Себе не шукаєш самого