Коли вступаем ми из Господом в завит

Екатерина Першакова
Коли вступаєм ми із Господом в завіт,
Він нам дарує ту величну владу,
Як на ті змії наступать на грішний світ,
Вставать і підіймати тих, хто пада.

Стаєм ми воїнами Господа в строю,
І сіячами свЯтого насіння,
Щоб воювать у непрестанному бою,
Проти духовної смерті і тління.

Того ж не будем мудрствувать лукаво,
А задаймося праведною ціллю,
Зробитись світлом світу цім яскравим,
І цій землі нетліючою сіллю.