Валерii Кльовiй

Дарья Лебеденко -2
Зі мной Валерія навчалася у школі,
Вона навчалась краще за мене,
Тоді не знала Я, що наші різні долі
Розійдуться і буде потім все скажене.

Валерія тоді мені пообіцяла, що вона
Приїде в Миколаїв, зустріч буде тут,
Але Я зачекалася давно уже її сповна,
І все надходить на мене весь смут.

Мені балакати приємно з Лєрой,
Вона чудовий дуже співрозмовник,
Вона-то ніби мій роз;мнійший герой
І начебто вона науки є засновник.

Її Я розпитати про Норвегію бажаю,
Нехай вона розкаже про державу,
Але Я все ніяк не можу і не знаю
І як мені-то запросить її на каву!

Прошу прощения, украинские умляуты не показывает и приходится заменять английскими буквами.