Do you have a restroom here

Влад Нежный
Do you have a restroom here?
I’ll speak Russian: – «Есть сортир?»
What you say? – «Сортира нет?»
This is just… a fucking… shit! )))

С юмором,
Влад НЕЖНЫЙ © 04/08/2020