Я залюбилась...

Наталья Кислощук
Пішли від мене Хто - куди,
За ними - клопоти й хвороби.
Із самотою я на "ти,
Вона вже, навіть, до вподоби...

Нема турбот - нема біди...
Захочу - сплю... захочу - пишу,
Захочу - йду туди-сюди,
Захочу - колихаю тишу.

Захочу -"Бейліс"чи нектар,
Захочу - дивлюсь телевізор.
Собі я пекар й кулінар,
Собі я лікар і провізор.

Мене покинула печаль
(не знаю по якій заслузі)
Гюго, Бальзак, Ремарк, Стендаль,
У мене зараз кращі друзі.

А ще... Вівальді, Моцарт, Бах,
Заходять часто на гостинну.
Я вільна ТАК, що просто "АХ"!!!!!
(Ніщо - не винна й не повинна).

Сама собі суддя й палач.
(Хоч... в всіх медалей є зворотність)
Отак бува... хоч смійсь - хоч плач:
Я залюбилася в самотність!