***

Фаниль Асфаров
Синен исенэ тошермен
Биктэ сагынганнарда
Уйлар актарып керермен
Йоклаган чакларында.

Тошлэренэ керермендэ
Бер колеп жибэрермен
Йокодан уятмаска очен
Битеннэн убэремен.

Кочагымда жылытырмын
Бергэ булганда кебек
Узем саганып котермен
Бер тамчы гына кебек.

Иртэн торгач онытырсын
Тошенэ кергэнемне
Истэ калмас тоз тэмнэре.
Аккан куз яшлэреннен.