Посiяла огiрочки...

Наталья Кислощук
Посіяла огірочки
І плодів чекаю.
Ось з'явились вже й листочки -
Склянки я скупляю.

Із самісінького ранку
Я вже на городі.
Все чекала до останку -
Буду у приплоді.

Не затямлю в чому справа:
Не ростуть (на диво)...
Може сіяла направо,
А треба наліво?

Пересіяла - наліво,
А між ними - маки.
Час іде... то в чому ж діло?
Бесплідні "собаки"

Може сіять - як озимі,
То будуть родити?
Бідкаюсь... бо цілу зиму
Ще в "Сільпо" ходити.

P. S.
Певно я подамся в місто,
Як складу валізу...
Бо без того огірочка,
В рот ніщо не лізе!

P. S.
До трясучки... до оскоми,
Хочу огірочка!
ВСЕ!!! Я виїзджаю в місто!
Крапка
Крапка
ТОЧКА.