Игорь Барах Побачення з Ки вом

Игорь Барах
Ігор Барах
                Побачення з Києвом

           Допобачення Київ минулих років.
           Місто юності, місто студентського часу.
           Місто вічної пам’яті наших батьків,
           Що у душах дітей посивілих не згасне.

Приспів:   Петрівська алея, Дніпровськії кручі,
           Вечірній Хрещатик у потоці людськім.
           І перше кохання, і голос співучий
           Я вас відчуваю у серці своїм.

           Я від тебе сьогодні далеко живу,
           Та у сни ти до мене приходиш ночами.
           І щоденно я бачу тебе наяву,
           До каштанів квітучих торкаюсь руками.

 Приспів.

           Повернувся до рідного міста я знов,
           На побачення, Київ, прийшов я до тебе.
           Ти далека моя незабутня любов,
           Ти моє недоспіване зоряне небо.

 Приспів.   
               
                Песня посвящена моему родному городу Киев
                Композитор Алекс Ческис.Иполняет Ольга Перах    
                YouTube