Життя склада ться з хвилин

Александр Цихач
Життя складається з хвилин,
Наповнюється ними чаша...
З дитинства сонячних годин
Біжить вперед стежина наша.

Веде у юність золоту,
Де пісня лине солов'їна,
Вечірній вітер шепотить:
"Десь тут вона — твоя єдина".

Хвилини все рахують час...
Вже й діточок приніс лелека.
Дзвіночком голоси звучать —
В житті настала "літня спека".

А час біжить, роки рахує,
Засіялася щедро сивина.
А пам'ять стежкою крокує,
Де років залишилась далина.