Прогулянка в зимовому лiсi

Ольга Красношлык
Сидить ворон на дереві,
По-зимньому кряче,
Заєць вискочив із лісу,
По сніжкові скаче.
Лис із-за куща визирає,
На зайця полює,
По лісові вовк блукає,
На лиса чатує.
Чекає він гостинці,
Про м'ясо мудрує,
Ведмедеві взимку добре,
В барлозі дрімає,
Також сни солодкі бачить –
Весну виглядає.
Отаке побачив в лісі,
Вийшовши гуляти,
Що побачив, розповів вам,
Хлопчики й дівчата.