Пухнастий снiг!

Ольга Красношлык
Знов на вулиці Зима,
Снігом замітає,
Чека канікул дітвора,
Новий рік зустрічає.

Молодь їде у Карпати,
На лижах кататися,
Підтятися на Говерлу,
Лісом милуватися.

Зама прийшла, її чекали всі;
У нас Зима – «Зимова казка»:
З Різдвом, забавами, колядками,
З дитячим сміхом, пухнастим снігом!