Перше кохання, спiви солов я!

Ольга Красношлык
Вже десять років я тебе не бачив,
Співучий голос твій не чув,
Весна прийшла і серце стрепенулось,
Давні часи у пам’яті сплили.
Згадались сині очі, палкий погляд,
І шлях котрий пройшли,
За довгі ці роки.
Вже молодість пройшла,
А серце все чекає,
І згадується перша та весна,
Життя проходить, серце зберігає,
Перше кохання, співи солов’я.