Арт фот 41 Вьюнок

Евгений Рослик
Березонька

Обробка віршу
М. Костомарова «Вулиця»

Березка в городі паркан оповила;
Чом ти не приходиш, моя Галю мила?
В городі березка край коляки в’ється.
Чом зо мною дівчинонька ніяк не зійдеться?

Березка зелена, а тин непогожий;
Жалкувалась дівка, що я нехороший.
Березка зелена та трошки кудлата;
Одчинись до мене дівчиноньки хата.

Березку без тину всі топтати стануть,
А тебе без мене жаліть перестануть. 
Не можна березці край тину не витись;
Ні до кого без милого дівці притулитись!

А як разом станем ми с тобою жити
До самої смерті будемо любитись.
Будемо любитись, будемо кохатись
Та ні горя і нещастя ми не будем знатись.

2.03.2015