Ой. Люстеричко, Люстерко...

Наталья Кислощук
Ой, люстеричко, люстерко,
Як же мені терпко!
Що від мене залишилось? -
Лиш одне серденько...

Де вуста ті соковиті?
Де ті сині очі?
У яких згубилась вирах
Врода та дівоча?

Сиві пасма... Павутинки
Зморщок на обличчі...
Ой, люстеричко, люстерко,
Те ж - мені не личить!

Хоч одягну модну сукню
Й високі підбори,
Та красу тим не повернеш!
(горе мені... горе)))

Заберу тебе подалі,
Сховаю швиденько.
Кажуть:як не бачать очі -
Не болить серденько...