Mr. Crowley by Ozzy Osbourne

Михаил Денисов Вологда
Mr. Crowley, what went on in your head?
Mr. Crowley, did you talk with the dead?
Your life style to me seemed so tragic
With the thrill of it all
You fooled all the people with magic
You waited on Satan's call

Mr. Charming, did you think you were pure?
Mr. Alarming, in nocturnal rapport
Uncovering things that were sacred manifest on this Earth
Conceived in the eye of a secret
And they scattered the afterbirth

Mr. Crowley, won't you ride my white horse?
Mr. Crowley, it's symbolic of course
Approaching a time that is classic
I hear maidens call
Approaching a time that is drastic
Standing with their backs to the wall

Was it polemically sent
I wanna know what you meant
I wanna know
I wanna know what you meant


Мистер Кроули, что творится у вас в голове?
Мистер Кроули, вызывал ли на связь вас тот свет?
Стиль жизни ваш столь трагичен
С "мурашками вдоль спины"
Надули вы нас феерично
И ждёте визит  Сатаны...

Вы, Обаятель, вам кажется вы ни при чём
Вы, нас Пугатель, стучали в дверь кирпичом
Зачем вы священные тайны
Вырыли из могил?
Секрет их, открытый случайно
Жизнь вашу навек погубил!

Мистер Кроули, не закинуться ль нам вдвоём?
Мистер Кроули, это я о своём...
Близится время "прихода"
Чу! Я слышу ангелов хор
Момент истины близок, по ходу...
Упс... ошибочка, Демонов Ор!

Чьей были посланы рукой?
Хочу я знать, кто вы такой
Я  знать хочу!
Хочу Я знать!  ВОТ КТО ТЫ ТАКОЙ!?