Серпокрилець стрiлою

Марина Степанская
Серпень крильцями
Серпокрилець стрілою
Промчало літо

Літо пропливло
Хвилею, хмаринкою
Маревом степом

Помагай Боже!
Жене череду пастух
Пурх - надвечір'я
Стишено серпанок ліг
Додолу серпень скотивсь