***

Вера Сурикова
Поля соняшникові,
Червона черепиця...
Так сумно без любові..
Як, милий, тобі спиться?
Я вже живу без тебе,
І, начеб - то, сміюся...
Та тільки часто в небо
Я ввечері дивлюся...
Ти там! Я знаю точно!
Не можу я не знати:
Твоє життя коротке -
То за безсмертя плата!!((((