Бiжать баранцi

Марина Степанская
Біжать баранці
Кучерявляться хвилі
Хмари кошлаті

Кошлатить вітер
Блакить неба і моря
Жонглює піском

Писк тоненький - спів
Пісчинок. Око сонця
Глядить баранців


Фото авторське