Скоро серпень лiтнiй день нам вижне

Вера Бондаренко-Михайлова
Скоро серпень лiтнiй день нам вижне:
Вицвітуть на сонці кольори
І поблідне край дороги пижмо,
Заясніють злотом явори.

Щиро засрібляться павутинки.
Річки облиняють береги.
Додадуться вже нічні годинки,
Зіроньки посиплять на луги.

Прима-Осінь скрізь яскраві барви
Надягне й радітиме дощем,
А у серці нашім літо гарне- 
Полишає лише сум і щем.