Життя з присмаком полину

Александр Цихач
Життя, як мед, із присмаком полину:
Коли солодке, а коли гірчить.
Буває, що в ясну, безхмарну днину
Мов чорний лебідь, хмара прилетить.
І грім, і вітер принесе з собою,
Сховає сонце й задощить в душі.
Покриє все, немов полин-травою,
І забере від спокою ключі...