Новы Дзень

Евжения
Белай кветкай цi сонечным зайчыкам,
Вялiкiм сэрцам, любоўю напоўнемым,
Пад блакiтным небам
З МIРАМ!
З ГОНАРАМ!
Мы – БЕЛАРУСЫ!!!
Мы -  РАЗАМ!!!
I Мы пiшам сваю гiсторыю!!!
Стануць крылы расцi i расцi,
Больш не можам маўчаць i баяцца!
Мы - НАРОД беларускi!
Мы супраць крывi!
Будзем разам адзiн аднаго трымацца.
I, аднойчы, прарасце свiтанак праз нашыя вочы;
Праклюнецца праз пальцы i камянi
Светлы дзень
Беларускай
Нашай
Роднай
Зямлi!