Предизвикателства 17. 08. 2020

Евгени Алексиев
Предизвикателства

Аз ясно предизвиквам Хиндуизма и Будизма!
Християнството,  то – за сега да си остане настрана.
Аз предизвиквам Айнщайн и особено Фройдизма,
представите на физиката ни фундаментална –
във търсенето на Вселената на Същността – 
на Хокинг теза – за началото на Времето,
на Хайзенберг и Бор – идеи за Реалността.

17.08.2020