Лимерик 106

Андрей Анатольевич Соловьев
There was a young man so benighted
He never knew when he was slighted;
He would go to a party
And eat just as hearty,
As if he'd been really invited.

Один молодой господин
Был мрачен и всюду один;
И это при том,
Что зван в каждый дом
И принят – как принц Аладдин.