До ГОФ

Анатолий Анненко
Піаністка - просто Ас!
Ти одна така у нас.
Бах, Шопен, Бетховен... джаз... -
Все зіграєш ти "на раз".

Файну музику складаєш,
та до того ще й співаєш;
добрий гумор поважаєш.
Ти невтомна і красива. -
Будь, Оленонько, щаслива!!!