Пелюстки незд йсненних мр й

Елена Сердюк 3
Помiж  нами океан розлуки,
Та безодня тягне в глубочинь.
Марить розум твоi нiжнi руки,
Та очей волога голубiнь.
Але – марно.Ти на тому боцi,
Де лишився зради гострий бiль
Наче квiтка в”яну на морозi
Пелюстками нездiйснених мрiй.

28.11.2019гр.