Прийди

Галина Руиз-Линарес
Прийди ночувати.
Назавжди прийди.
У парі кохання мелодію чути
і доля малює щасливі етюди:
Нам жити,
                любити, 
                нам бути!

Прийди зимувати.
Назавжди прийди.
Завісу розлук поміж нас розірви
і хай замете хуртовина сліди
до весни, 
                до кінця,
                назавжди...