Образът на мама в лъчи - 20. 08. 2020

Евгени Алексиев
Образът на мама в лъчи

Трепти   денят  със   застояла  плесен.
На мама погледът блести.
Във   мрачна   сивота   са   цветовете.
На мама образът – в лъчи.
И в слънчев ден  душата горко мръзне.
За мама споменът – гори.


20.08.2020