In my mind I m fallen

Неня Сергей
***
In my mind I`m fallen.
In my heart I`m glad.
That`s so true, I`m loving.
Shining, brightly day.

If you be my soul,
Springtime morning bird,
Far away will going,
To the edge of world.

11.08.2020