Пек нес

Надежда Иващенко 2
У сусідки у Марини
Мешкають свійські тварини.
Річ піде лиш про собаку,
А не про кота-гуляку.

Коротенькі лапенята
Та великі оченята
І кирпатий в нього ніс -
До бульдога не доріс.

Добродушний він собака,
Аж ніяк не забіяка,
На сусідів не гарчить.
Хвостик догори стирчить.

Дітлахів він не чіпає,
Лиш кота за хвіст хапає.
Отакий от гарний пес -
Королівський пекінес!