Утырып сидят

Фаниль Асфаров
Пенсиям дэ житер иде
Ялга чыгып олгерсэм
Ачлыктан да улмэс идем
Берэнгелэр утыртсам.

Эзмэз шунда кыяр тозлап
Бер ничэ таук асырап.
Балаларга жэй коннэрне
Жилэк жимешен тояп.

Но тагын бит куркыталар.
Кысып бил каешемны
70 кэ хэтле эшлэ сеннэр дип
Бер уйга килмэгэнне.

60 тан сон без алаша.
70кэ без келячэ
Бездэн нинди файда бар дыр
Арба саклаудан башка.

Хэмдэ узлэре белэдер
Яшь депутатлар бик сирэк
Улмэгэн карт тэрелэре
Бер китми утырып-сидят.