Дивись, горить вогонь...

Натали Пахомова
Дивись, горить вогонь,
Потрiскуе багаття,
Танцюють помiж скронь
Квiтки голубоватi.
Пожадливо вони -
Червонi, жовтi, синi
Спiшать по тлу сосни,
Бiжать по деревинi…
Ця магiя вогнiв
Запрошуе у мандри,
Туди, де навiснi
Танцюють саламандри.
Напевне не спиню
Неситий танець кровi…
В коловорот вогню,
В суцвiття кольоровi!