Незалежани

Шишикин Александр
Вітаю панство НЕЗАЛЕЖНЕ,
Зі святом гідності, народ!
Глибока Слава і безмежна,
Горланим Ту аж зводить рот.

Умами лозунги блукають,
З єкрану словоблуде пан.
Нас в мізки і не тільки мают,
Яка різниця кий чи ман?

Еуропа вже у нас настала,
Епоха кружевних трусів.
По бороді зтікає сало,
І шоколад, що з салом їв.

Он майоріють райські кущі!
Сказав не лох: «Зраблю вам рай».
А балакун не лох тямущий,
Йому лиш мікрофона дай.

Переназвемо більше вулиць,
І в школі треба гімн співать.
В карман запхнем від зглазу дулю,
Ото вже буде благодать.

Підемо в казино панове,
На те - за що продали пай.
Очко не випало нам знову,
А от штани народ знімай.

Вдягніть же браття вишиванки,
Відрощуємо довший чуб.
Хай прапор розвіва на ганку,
Не сходить Слава хай із губ.

https://t.me/politikstih