Укра на

Вика Кидик
Цей день для тебе Україно,
Я рада, що тут народилась,
Пишаюсь тим, що Українка,
І не боюся гордо в цім зізнатись.

Яка різниця чи Захід, Північ, Південь, Схід,
Це все для нас є Україна,
Народ ми сильний і відважний,
Тому кохаймо те, що маємо.

Синьо-жовтий прапор,
Широкі степи, калина, тополя,
Дніпро, Карпати і Чорне Море,
Красива архітектура, чарівні міста і солов'їна мова,
Невже це все казка? Невже це Європа?
Та ні, це моя Незалежна Україна.