А. Г. Л

Татьяна Анисько
А вы бачылі новыя гульні,
там дзе дзеці крычаць АМАП?
Бо з маленства патрэбна вучыцца
ратавацца ад дыктатарскіх лап.

Ён у вайнушку гуляе і дзеці,
Толькі ён з жывымі людзьмі.
Мабыць думае, народ гэта смецце,
Пастраляў, падушыў і змясці?

Не! Не будзе так, не дапусцім!
Мы за праўду ў святой барацьбе
Захлябнецца ён нашай крывёю,
Адгукнецца ў кожным Жыве!