Огонь

Ирина Гребельная 2
ГРИШЕ...

Моя одежа плаття iз вогню,
І не тобі в ньому палать,
Тобі щастило вигідно старіть,
Не маю права я тебе судить...
Ти вибрав сам собі нерівню,
Твій вибір підступи...солода зради,
Шукай тепер в брехні відради!!!!