НАТО - Гарант майбуття

Николай Мотков
               
                «НАТО»
                Гарант майбуття

 Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
                Стяг жовто - блакитний сяє, майорить,
          Герб - «Тризуб» величний, «Сокіл» історичний,
              «Символ» - гімн Вітчизни голосно царить,
                Цільна, самостійна, Європейська, вільна,
                Правова «обитель» гідності життя,
                Кредо України – членство блоку НАТО,
              НАТО – блок надійний - гарант майбуття

                Приспів
                НАТО! НАТО! НАТО!
                Мета, кредо, ціль,,
                НАТО! НАТО! НАТО!
                Наш орієнтир,
                НАТО! НАТО! НАТО!
                Мир - гарант життя,
                НАТО! НАТО! НАТО!
                Наше майбуття

                Нація, Держава, назва - УКРАЇНА,
                Дійсна, Європейська, знатна, дійова,
             «Томос» унітарний – «Акт» автокефальний,
                «Зірка» православна - праведна, свята,
                Обороноздатна, сильна, непохитна,
             Конституція - гарант, надійний «Гід» життя,
                Кредо України – членство блоку НАТО,
               НАТО – блок надійний - гарант майбуття

                Нація, Держава, назва – УКРАЇНА,
                Гідна, Європейська, справжня, Світова,
              Міцна, монолітна «Матриця» суспільства,
                Ти найкраща в Світі – люба й дорога,
                Сонячна, яскрава, зоряна Держава,
                Ти наше натхнення, доля і життя,
                Кредо України – членство блоку НАТО,
              НАТО – блок надійний - гарант майбуття