Тобi

Олександр Мачула
(Осінні вітрила)

Вітрила жовті розпустила
і попливла удалечінь
твоя уява ніжнокрила,
твоїх думок безмежна синь…

Уже полинуло у осінь
весни твоє серцебиття.
Життя хай забілило коси,
та не зів‘яли почуття…

Осінні розпустила крила
і піднялася до небес –
ти часу плинність покорила,
увіковічнила себе!

27.08.2020