Тернова пiсня

Олександр Мачула
Давай посидимо з тобою
на ґанку й просто помовчим.
Давно не чули ми обоє,
як вдалині кричать сичі…

Я обійму тебе за плечі,
зігрію руку у руці
і в тихий цей останній вечір
сльоза розтане на щоці…

Поволі серденько розтане,
усмішка знову забринить
і в думах я тебе, кохана,
вже не залишу ні на мить!

Давай посидимо до ранку,
як голуби на рушнику.
Лише для тебе колисанку
я заспіваю… в тернику.

28.08.2020