Бруднi пальцi

Владимир Шеврон
Руки від землі завжди брудні,
кидаєш ти дрібку чи ні;
в холодні кишені пальта прориваються пальці;
відлиги бриз: на деревах чорнота;
туфлі в землі;

тривожний спокій на цвинтарі:
проводи

А завтра мовчатимуть всі:
це так вони провели.
Коли наступає забуття
Ім’я лишається безсмертя.

2020-08-29