Коханий

Вика Кидик
Згадай, як ніжно мене цілував,
Торкаючи моєї талії,
Щоночі на вухо романтичне шептав,
Біля тебе немов я зачарована.

Довірила тобі свої дні та ночі,
Захоплено піймала твій погляд,
Пристрасно дивився в блакитні очі,
І закохувалися, немов познайомилися, хвилину тому.

Хочу кожного дня прокидатись з тобою,
В твоїх обіймах і від поцілунку,
Не забуду ті дні, які швидко минули,
Але скоро все зміниться і я буду поруч.