Nestandart

Ян Ждан
Незручний, нестандартний, 
Противиться розум!         
Для життя не придатний,
Лиш збуджує осуд...

Нестандартний учитель,
Став грішникам другом,
"Не єврейський" мислитель,
Бунтує округу!?

Нестандартний владика,
Рабу миє ноги!?
Мовчазний та безликий,
І трон його вбогий...

Нестандартна поява,
Уваги не варта,
І Голгофи кіптява,
Любов - нестандартна...

Нестандартна звитяга,
Здобута без бою,
Роздаровані блага,
Святою любов'ю...

©   ; Ян Ждан/ 30.08.2020