оце життя... не допутя...

Вера Деревьянко
днями сплю вночі гуляю куди іду мабуть до Раю...
Там є пекло там є рай що захочеш вибирай...куча мрій гора ідей
кругом море таких людей які ідуть на допомогу
по життю шагають зімной  в ногу
,..