по цимбалах

Виктория Покора
По цимбалах
(слова та музика Вікторія Покора)
1.Я не шукаю в тобі поради
І не бентежать мене вже зради.
Годі рватись ,як павутинка!
Я вже не та, я сильна жінка .

Приспів-
А мені по цимбалах,
Кохання моє вже розтало.
Я зірка не в твоїх руках,
А ти не мій чарівник-птах.

2.Я не чекаю твоїх дарунків.
Мене не ваблять твої цілунки.
І так триматись немає сили.
Вила змінила я на крила.