Чи мислимо

Олександр Мачула
Не спалося...
          А ніч як море
і міркувати є про що...
Не склалося…
          Волати «горе»?
Навіщо мовить казна-що.

Не вилилось…
          А чи старались
ми почуття в собі знайти?
Не видалось…
          А намагались
ми навести якісь мости?

Не визріло…
          Кому відомо,
чи є попереду ще час…
Чи мислимо?
          Одні судоми…
Ніхто не вирішить за нас!

02.09.2020