Невiдворотнiсть

Марина Степанская
Невідворотність цих обіймів.
Без переможців цей двобій. Ми
В Едемі, ми в гріхопадінні,
Ми - цнота й хіть, ми - світло й тіні.

Невідворотність поцілунків...
Солодкий біль... В мою чарунку
Неси нектар! Нагі, відкриті,
Дві половинки цноти й хіті.

Ми  - половинки нероздільні,
Удвох віднині, завжди вільні.
Невідворотність. Неуникність.
Жага. Незайманість. Проникність.